Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal

Nettó ár: 2.268 (/db)
Bruttó ár: 2.880 (/db)

Elfogyott

Cikkszám: 000324 Kategóriák: , , ,

Leírás

Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal

Minden gyereket csodálattal fog eltölteni, ez a nagyméretű festővászon, amelyhez sem festékre sem pedig ecsetre nem lesz szükségük, hogy valami szépet alkossanak. Az innovatív megoldásnak köszönhetően, egy óriási felületen élhetik ki kreativitásukat.

A szebbnél szebb egyedi festményekhez csupán vízre van szükségük. Éppen ezért ideális játék lehet akár benn a gyerekszobában, a nappaliban, a fürdőben vagy akár az udvaron is. Ezentúl a szobabútorok garantáltan firka mentesek maradnak!

A készlet tartalmaz egy hatalmas, 78 cm x 58 cm nagyságú, több színben pompázó mágikus táblát,melynek a peremét különböző állatok, formák és számolást oktató ábrák díszítik, illetve két darabvízzel festő tollat is.

A 34 cm x 55 cm festő felület és a két varázslatos toll elegendő lehet akár egytestvérpár számára is. A mindössze 180 grammos játék ideális ajándék minden kisgyermekszámára, hiszen a legkisebbek akár vizes kézzel vagy lábbal is festhetnek rá anélkül, hogy ők maguk festékesek lennének.

A műalkotások azonban kb. 5 perc száradási idő után eltűnnek, így ezután kezdetét veheti egy újabb mókás vízzel festés.Fontos megemlíteni, hogy ez a nagyszerű játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti is a kicsik képességeit. A varázsszőnyeg használatával a kreativitásuk, motorikus képességeik és kézügyességük is egyaránt fejlődik. Amennyiben fontos, hogy gyermeked a játékkal eltöltött örömteli percekben tanuljon is, rendeld meg neki még ma ezt a szőnyeget.

Aktuális árzuhanásunkban ezt a terméket is hatalmas kedvezménnyel szerezheted be!

Tulajdonságok :

  • Szőnyeg mérete: 78*58 cm
  • Festő felület mérete: 34*55 cm
  • Súly: 180 gramm

Készlet tartalma:

  • szőnyeg és 2 db festő toll