Little Helper takarító kocsi szett kiegészítőkkel (BB9429)

Nettó ár: 7.000 (/db)
Bruttó ár: 8.890 (/db)

Mennyiség:
Cikkszám: 01KKL4001 Kategória:

Leírás

A takarítókészlet minden szükséges eszközt tartalmaz a lakás, illetve a gyermekszoba takarításához. Tökéletes ajándék, melynek használatával a gyermek bevonható a takarítási munkák elvégzésébe, és szórakozva, észrevétlenül sajátítja el a feladatokat. A készlet része egy igazi kefe, és szemeteslapát, melyekkel könnyen és kényelmesen összegyűjthetőek a nagyobb méretű hulladékok (pl. papírok), majd a mellékelt szemeteszsákba helyezhetőek.

A készletben a tisztítószerek utánzatai is megtalálhatóak, például bútor és tükörtisztító is. Ezeken kívül a szett része egy igazi felmosófej, vödörrel és csavarókosárral, így a gyermek a szobáját tisztává varázsolhatja. A játék könnyen összeszerelhető, nem szükséges hozzá semmilyen szerszám. A gyermekek szívesen utánozzák szüleiket, így boldogan vesznek részt majd ebben a “munkában” is. A játék használatával a gyermek megtanulja, hogyan tartson rendet és tisztaságot a szobájában, miközben időt tölt szüleivel. A játék során fejlődik a kézügyesség, és a koordinációs képességek is. Ezen kívül a takarítás szorgalomra, és felelősségre is tanít.

A játék hordozható, a kocsi 4 kerekű, így könnyen mozgatható, sőt, egyéb játékok szállítására is alkalmas, ráadásul egy kényelmes tolófogantyú is található rajta.

A készlet tartalma:

– Kiskocsi

– Vödör csavarókosárral

– Nyeles felmosófej

– Nyeles kefe

– Lapát

– Lavór

– Szemeteszsák

– Szappan és tisztítószer utánzatok.

A játékeszközök a valódiak kisméretű másai.

Szerettesse meg már most a takarítást gyermekével ennek a kreatív és vidám készletnek a segítségével!

TERMÉKLEÍRÁS

  • tanúsítványok: CE, EN71
  • életkori ajánlás: 3 éves kor fölött
  • a készlet elemeinek száma: 11
  • méret (hossz / szélesség / magasság): 30/33 / 56cm
  • súly: 1,2 kg