Interaktív plüss HUSKY kutya

Nettó ár: 5.504 (/db)
Bruttó ár: 6.990 (/db)

Mennyiség:
Cikkszám: 000000000HUSKY Kategóriák: , ,

Leírás

Tökéletes ajándékot keresel gyermekednek vagy unokádnak?

Akkor az interaktív kis husky kutyánk lesz a megfelelő választás, mely parancsokat hajt végre és reagál az utasításokra. Ez a plüss kutya egyaránt lehet a gyermek kabalája, illetve hűséges négylábú barátja is.

Egy ilyen kisállat minden gyermek álma. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyermekünk megtanulja szeretni, valamint tisztelni az állatokat, hiszen a husky kiskutya úgy reagál az utasításokra, illetve külső hatásokra, mint egy élő és érző lény.

Az interaktív husky válaszol a különböző parancsokra, amelyeket a gyerekek adnak neki. Viszont fontos, hogy az utasításokat hangosan és érthetően közöljük, lehetőleg a kutya felé fordulva. A kutyus garantálja a sok órányi, tartalmas szórakoztatást, így képtelenség, hogy gyermekeid akár csak egy pillanatra is unatkozzanak.

A gyönyörű, puha kiskedvenc nagyon szerethető. Mindenki meg akarja majd simogatni és ölelgetni. A kutyával való játék ráadásul egész változatos is lehet. Rendkívül sok parancsot végre tud hajtani. Ha a gyermek arra kéri, hogy üljön le, vagy feküdjön a hasára, a kutya engedelmesen teljesíteni fogja azt. Képes két hátsó lábára állva szimatolni is, ami külső szemlélőként nagyon aranyos és vicces lehet. A kis husky minden mozgását hanghatások kísérik, elkezdhet ugatni, morogni vagy szimatolni.

Technikai adatok:

  • Tanúsítványok: CE, EN71
  • Kutyafajta: husky
  • Tápegység: 4xAA elem (nem tartozék)
  • Súly: 410 g

Ajándékozd meg gyermeked ezzel a vicces játékkal, amellyel egész nap garantált lesz az önfeledt szórakozás. Amennyiben most rendeled meg, hatalmas árengedménnyel juthatsz hozzá!

Kutyánk biztonságos a gyermekek számára. Használata pedig 3 éves kortól javasolt.