192 elemből álló autós és vasúti versenypálya

Nettó ár: 11.016 (/db)
Bruttó ár: 13.990 (/db)

Mennyiség:
Cikkszám: 000297 Kategória:

Leírás

Ezen a hatalmas méretű, többfunkciós, autós és vasúti versenypályán, gyermeked egyaránt játszhat autóval és mozdonnyal is.

Tökéletes játék, mellyel könnyedén, önfeledten repülnek az órák a szobában, például rossz időjárás esetén.

A kétemeletes, két eltérő nyomvonallal rendelkező versenypályán a készlethez tartozó autó és mozdony is önállóan képes mozogni. Az alattuk található bekapcsoló gomb megnyomásának segítségével lépnek működésbe, mely lenyűgöző látványt nyújt. A pálya kialakításának köszönhetően az összeütközés esélye egyenesen kizárt. A bekapcsolt állapotban gyengéd, kellemes hangot adó mozdony két teherkocsit szállít, mely a hídon áthaladva színes fénnyel világít.

A pálya egyes szakaszai egyszerűen és könnyedén csatlakoztathatóak egymáshoz, hogy az összerakás semmiféle nehézséget ne okozzon gyermekednek.

A szett vonzó és esztétikus, minden darabja aprólékosan kidolgozott, élénk színekkel díszített, mely hatékonyan hívja fel gyerkőcöd figyelmét és ösztönzi őt a játékra. Fontos még megemlíteni, hogy másokkal közösen játszva fejlesztheti a kommunikációs képességeket is.

Ez az autós és vasúti versenypálya tehát nem csupán a szórakozást garantálja. Elősegíti a szellemi fejlődést, javítja a kezek és szemek koordinációját, serkenti a képzelőerőt, valamint növeli a kézügyességet.

Szerezd be még ma kihagyhatatlan ajánlatunk keretein belül és készülj a feledhetetlen élményekre!

Technikai adatok:

  • Korosztály: 3 év felett
  • Tanúsítványok: CE, EN71
  • Méretek (hosszúság/szélesség/magasság): 74/86/31 cm
  • A készlet súlya: 2,2 kg

A működtetéshez szükséges elemek:

  • Mozdony: 2*1,5 V AA
  • Autó: 1*1,5 V AA
  • Híd: 3*1,5 V AA

Az elemek nem tartozékai a készletnek.